Het Amsterdamse Netwerk Eenzaamheid

Agenda

Back to All Events

Eenzaamheid in de praktijk #3: Geen contact

  • Pakhuis de Zwijger 179 Piet Heinkade Amsterdam, NH, 1019 HC Netherlands (map)

Hoe kunnen we eenzaamheid onder LVB-ers tegen gaan? Naar schatting wonen er 100.000 mensen met een licht verstandelijke beperking in Amsterdam. Veel LVBers hebben wel behoefte aan sociale contacten, maar vinden het moeilijk om dit zelf te organiseren. Deze mensen zijn lang niet allemaal in beeld. Hoe bereiken we hen? En hoe kunnen we zorgen dat zij zich minder eenzaam voelen? Tijdens deze Community of Practice komen experts en professionals samen om al lerende tot nieuwe inzichten en praktijkvoorbeelden te komen.

slack-imgs-2.jpg

Met onder andere Carlo Schuengel. Meer informatie volgt z.s.m.

Earlier Event: September 29
Docu: Together