Het Amsterdamse Netwerk Eenzaamheid

Agenda

Back to All Events

Mantelzorg

  • Pakhuis de Zwijger 179 Piet Heinkade Amsterdam, NH, 1019 HC Netherlands (map)

Mantelzorgers vormen een risicogroep als het gaat om eenzaamheid. Hier zijn verschillende redenen voor te benoemen: ze zijn vaak gebonden aan huis, de relatie met de verzorgde verandert door de verleende zorg, ze stuiten regelmatig op onbegrip van de omgeving en hun eigen wensen en behoeften verdwijnen naar de achtergrond en worden vaak niet erkend of herkend. Hoe kunnen we eenzaamheid onder mantelzorgers herkennen en verminderen? In welke situaties kunnen we iets aan eenzaamheid doen? Welke middelen en interventies zijn hiervoor beschikbaar? Over deze vragen en meer gaan we tijdens deze ‘Community of Practice’ met elkaar in gesprek. 

RESERVEER via de link hieronder

Earlier Event: June 8
Alleen in Rotterdam
Later Event: July 11
Beste maatjes