Het Amsterdamse Netwerk Eenzaamheid

Agenda

Back to All Events

Millennial Matters #6: Op je Remi

  • Pakhuis de Zwijger 179 Piet Heinkade Amsterdam, NH, 1019 HC Netherlands (map)

Eenzaamheid is killing. Mensen zijn gemaakt om sociale interactie aan te gaan met anderen. Als het over eenzaamheid gaat, denken we vaak meteen aan ouderen. Maar uit verschillende publicaties blijkt dat jongvolwassenen zich vaker eenzaam voelen dan 55-plussers. Dit onderwerp bevindt zich óók onder millennials nog in de taboesfeer. Want met zoveel leuke mensen om ons heen, honderden vrienden op sociale media, en een leven in een stad vol reuring en activiteiten kunnen we ons onmogelijk eenzaam voelen. Toch?

© Andrei Baicus (CC0)

© Andrei Baicus (CC0)

Meer informatie volgt z.s.m.

Earlier Event: September 26
Docu: The age of loneliness
Later Event: September 28
Seniorenconferentie in stadsdeel Zuidoost